Blixtanslag


Vikt: 4x2,5 kg

Näringsvärden per 100 g:

  • Energi kJ 1600
  • Energi kcal 380
  • Fett g 3,5
  • - varav mättat fett g 0,5
  • Kolhydrat g 69
  • - varav sockerarter g 39
  • Fiber g 1,5
  • Protein g 16
  • Salt g 0

Allergener

  • Spannmål som innehåller gluten samt produkter därav Ja
  • Kräftdjur och produkter därav Nej
  • Ägg och produkter därav Nej
  • Fisk och produkter därav Nej
  • Jordnötter och produkter därav Nej
  • Soja och produkter därav Nej
  • Mjölk och produkter därav Ja
  • Nötter, dvs mandel , hasselnöt , valnöt , cashewnöt , pekannöt , paranöt , pistaschmandel , makadamianöt och Queenslandsnöt och produkter därav Nej
  • Selleri och produkter därav Nej
  • Senap och produkter därav Nej
  • Sesamfrön och produkter därav Nej
  • Svaveldioxid och sulfit Nej
  • Lupin och produkter därav Nej
  • Blötdjur och produkter därav Nej
Art nr: 142113

Ingredienser:

Vetemjöl, socker, vetestärkelse, maltodextrin, skummjölkspulver, bakpulver (E 450a, E 500, E 341), emulgeringsmedel (E 471, E 472b, E 477), vetegluten, färgämne (E 101).

Kan innehålla spår av ägg.

 

Tillagning:

Tårtbottnar, kapslar, bakelseringar, rulltårtor, socker- och pepparkakor m.m.

Ingredienserna bör vara rumstempererade.

 

Blixtanslag 2500 g

Ägg 1250 g

Vatten 875 g

 

7-10 min på hög växel

Fyll ringarna till drygt hälften

Temperatur 200°C

Tid: 12-14 min

 

Bitviktsförslag:

16 cm ring 180 g

20 cm ring 260 g

24 cm ring 370 g