Franskbröd Blandning


Vikt: 10kg

Näringsvärden per 100 g:

  • Energi kJ 1460
  • Energi kcal 350
  • Fett g 2,9
  • - varav mättat fett g 0,5
  • Kolhydrat g 67
  • - varav sockerarter g 0,8
  • Fiber g 3,4
  • Protein g 11
  • Salt g 1,5

Allergener

  • Spannmål som innehåller gluten samt produkter därav Ja
  • Kräftdjur och produkter därav Nej
  • Ägg och produkter därav Nej
  • Fisk och produkter därav Nej
  • Jordnötter och produkter därav Nej
  • Soja och produkter därav Nej
  • Mjölk och produkter därav Nej
  • Nötter, dvs mandel , hasselnöt , valnöt , cashewnöt , pekannöt , paranöt , pistaschmandel , makadamianöt och Queenslandsnöt och produkter därav Nej
  • Selleri och produkter därav Nej
  • Senap och produkter därav Nej
  • Sesamfrön och produkter därav Nej
  • Svaveldioxid och sulfit Nej
  • Lupin och produkter därav Nej
  • Blötdjur och produkter därav Nej
Art nr: 142030

Ingredienser:

Vetemjöl, salt, rapsolja, socker, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas).

 

Tillagning:

1900 g Franskbröd Blandning

1000 g Vatten

80 g Jäst

 

Bitvikt: Långfranska 450 g

Småfranska 60 g

Degtemperatur: 28°C

Degbearbetning: Som franskbröd

Liggtid: 15 minuter

Rasktid: ca 45 minuter

Avbakning: 240°C fallande till 200°C

Ånga: Mycket (lufta)

Baktid: Långfranska ca 25 minuter

Småfranska ca 15 minuter

 

OBS! Näringsvärde är per 100 g Franskbröd

Blandning, ej i det färdiga brödet.