Gluten- & Laktosfri Pannkaka


Vikt: 4,2 kg (ca 70 st)

Näringsvärden per 100 g:

  • Energi kJ 700
  • Energi kcal 170
  • Fett g 6,4
  • - varav mättat fett g 0,9
  • Kolhydrat g 22
  • - varav sockerarter g 0,6
  • Fiber g 0
  • Protein g 5,2
  • Salt g 0,65

Allergener

  • Spannmål som innehåller gluten samt produkter därav Ja, glutenfri
  • Kräftdjur och produkter därav Nej
  • Ägg och produkter därav Ja
  • Fisk och produkter därav Nej
  • Jordnötter och produkter därav Nej
  • Soja och produkter därav Nej
  • Mjölk och produkter därav Ja, laktosfri
  • Nötter, dvs mandel , hasselnöt , valnöt , cashewnöt , pekannöt , paranöt , pistaschmandel , makadamianöt och Queenslandsnöt och produkter därav Nej
  • Selleri och produkter därav Nej
  • Senap och produkter därav Nej
  • Sesamfrön och produkter därav Nej
  • Svaveldioxid och sulfit Nej
  • Lupin och produkter därav Nej
  • Blötdjur och produkter därav Nej
Art nr: 142004

Ingredienser:

Laktosfri skummjölkägg, glutenfri vetestärkelse*, majsstärkelse, modifierad potatisstärkelse, rapsolja, äggvitepulver, salt med jod, maltodextrin.

Rapsolja till stekning.

 

*Glutenfri vetestärkelse innehåller mindre än 0, 002 g gluten per 100 g produkt. Produkten är glutenfri och laktosfri.

 

 

Tillagning:

Ätfärdig
Rekommenderad uppvärmning:
Uppvärmning till lägst 70°C innertemperatur.
 
    Djupfryst, ca:
Varmluftsugn 150°C   25-28 min
Kombiugn, 150°C, reducerad ånga   25-27 min
Mikrovågsugn 750W   2,5 min
Låt stå någon minut för värmeutjämning.