Nedan hittar du tävlingsregler för Lantmännen Cerealia Foodservices tävling "Advents-tävling".

Tävlingsvillkor

 1. Tävlingen pågår från den 17 december 2023 till den 18 december 2023. Bara bidrag som inkommit under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare. Tävlingen pågår medan Instagram Stories-inlägget är aktivt (24 timmar efter att det publicerats)
 2. Arrangör är Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta Lantmännen Cerealias via e-mail: konsumentkontakt.cerealia@lantmannen.com eller tel: 020-84 84 84.
 3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling.
 4. De tävlande ska hitta de åtta (8) groddarna i Instagram Stories-inlägget på Instagramkontot: lantmannencerealia.foodservice. Den tävlande som svarat rätt vinner. Om flera tävlande har svarat rätt lika många gånger så kommer en (1) vinnare att lottas av juryn.
 5. Totalt är det en (1) vinnare i tävlingen. Vinnaren vinner FINN CRISP Snacks samt ett par FINN CRISP-sockor, värt totalt ca 300 kr. Vinsten kan inte bytas mot kontanter.
 6. Varje deltagare kan enbart delta och vinna en gång under hela tävlingens gång.
 7. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.
 8. Lantmännen Cerealia AB ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.
 9. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från Lantmännen Cerealia AB. Juryns beslut kan inte överklagas.
 10. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 11. Vinnarna meddelas personligen av Lantmännen Cerealia AB. Vinnaren meddelas senast den 31 december 2023.