Kokosbollspannkaka

Fyll pannkakorna med en ljuvlig smet med smak av kokosbollar. Kan serveras både kall och varm, du väljer. 


Ingredienser

1 portion
  • 40 g färskost
  • 1 tsk kakao
  • 1 msk florsocker
  • ¼-½ tsk snabbkaffe
  • 1 msk kokosflingor
  • 1 pannkaka

Så här gör du

Tillagningstid: 15 minuter
  1. Blanda färskost, kakao, florsocker och snabbkaffe. Bred jämt över hela pannkakan. Strö över kokos.
  2. Vik ihop och lägg i en form eller på en plåt. Grädda på 200 grader i ca 5 min. Servera vackert på ett fat, gärna med proteinrik dryck som mjölk, Liva Protein eller proteinrik smoothie.
  3. Alternativt rulla ihop, skiva och servera kall. Pudra gärna med lite florsocker för en vacker presentation.

Vad tycker du?