Hemestra med Lantmännen i sommar! Tävla med oss och vinn en campingsemester värd 10 000 kr från Campcation, nordens största bokningssida för Camping, glamping och ställplatser.

Att tävla är enkelt, dela dina campingdrömmar och dina matminnen i tävlingsformuläret nedan – frukosten med favoritgranola, pastasalladen till lunch eller snacksen på utflykten.

För att vara med i tävlingen behöver du dels samtycka till att dina personuppgifter behandlas på det sätt som beskrivs, dels acceptera de tävlingsvillkor som anges nedan.

För att vara med i tävlingen behöver du dels samtycka till att dina personuppgifter behandlas på det sätt som beskrivs, dels acceptera de tävlingsvillkor som anges nedan.

Tävlingsvillkor

1. Tävlingen pågår från den 8 maj 2024 till och med den 5 juli 2024. Bara bidrag som inkommit under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt 5 juni 2024 för att vara giltiga.

2. Arrangör är Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta Lantmännen Cerealias via e-mail: konsumentkontakt.cerealia@lantmannen.com eller tel: 020-84 84 84.

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB och Scandinavian Camping Group AB (Campcation AB) eller deras familjer får inte delta i denna tävling.

4. De tävlande ska fylla i formuläret på https://www.lantmannencerealia.se/campcation/ för att delta i tävlingen. Endast tävlingsbidrag som inkommit via formuläret på https://www.lantmannencerealia.se/campcation/ kommer att godtas.

5. Vinnaren får ett presentkort till ett värde på 10 000 SEK som kan användas på alla boenden som finns anslutna på campcation.com; allt från stugor, glamping, platser för husbil, husvagn eller tält.  Beloppet går att dela upp så man behöver inte använda allt i en bokning.  Presentkortet gäller i ett (1) år från när vinnaren har utsetts. Vinsten kan inte bytas mot kontanter.

6. Varje deltagare kan enbart delta och vinna en gång under hela tävlingens gång.

7. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

8. Lantmännen Cerealia AB ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.

9. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från Lantmännen Cerealia AB. Juryn utser det vinnande bidraget baserat på smak, kreativitet, utseende och hållbarhet. Med hållbarhet menar vi i denna tävling att ta vara på matsvinn. Juryns beslut kan inte överklagas.

10. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

11. Vinnarna meddelas personligen av Lantmännen Cerealia AB. Vinnaren meddelas senast den 15 juli 2024.